Deco house.

Waarom moet je kiezen voor Deco House ?

pic1

Deco House is sedert 1995 een kwaliteitsvolle onderneming die jouw interieurafwerking realiseert volgens jouw smaak en stijl. We maken van jouw huis een thuis waar het goed thuiskomen is. Ons familiebedrijf staat immers garant voor kennis, oog voor detail en we scholen ons steevast bij om nieuwe technieken onder de knie te krijgen.

Familiebedrijf met persoonlijke touch. 

Deco House is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Je kiest met Deco House voor een bedrijf die absoluut rekening houdt met jouw eigen ideëen, wensen en smaak. Samen creëren we de sfeer in jouw woning die je voor ogen had. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Vandaar dat Deco House de nieuwste trends en technieken op de voet volgt. We zijn altijd up to date.

Klantvriendelijkheid en professioneel kleuradvies.

pic3Kleuren bepalen de sfeer in je woning of handelspand. Heb je een bepaalde uitstraling in gedachten? We geven je graag kleuradvies op maat en dit gratis. Zo bouwen we samen aan een stemmig interieur. Een interieur waar je jaren genieten van hebt.

pic2Daarom kiezen voor Deco House !

Deco House staat voor een correcte onderneming, die in samenspraak met jou, je woning omvormt tot een sfeervolle thuis, waar het echt thuiskomen is. een correcte en nauwkeurige afwerking behoren tot onze kerntaken. Maar Deco House staat ook voor een vlotte en aangename communicatie tussen jezelf als klant en wij. We opteren steeds voor een aanpak op maat van jouw noden, behoeften en ideeën.

Bovendien hanteren we eerlijke prijzen en houden ons aan de voorgeschreven offerte. Bij Deco House geen onaangename verrassingen nadien. Bijkomende werken, extra's en dergelijke meer worden steeds in overleg met jou gekozen. We staan garant voor een transparante werkflow.